Udstyr

​Truck udstyr – vi har et bredt udvalg

​Vi har alt hvad du skal bruge, når det kommer til truck udstyr. Ved at handle hos os, kan vi hjælpe dig med at gøre din truck anvendelig til mange andre formål, end hvad måske oprindeligt var tiltænkt. For at nævne et eksempel, kan vi gøre din truck til en fejemaskine.

​Når det kommer til at købe truck udstyr og gøre din truck bedre, er mulighederne mange – og det er kun dig som sætter grænsen. Vi har et bredt udvalg af udstyr til dine gaffeltrucks. Vi tilbyder også trucktårne, som kan monteres på traktorer.

​Har du spørgsmål eller specielle ønsker til vores truck udstyr kan du kontakte os. Vi ved at behovene kan være forskellige, og vi sætter derfor en stor ære i at kunne være løsningen på dit behov eller problem.

​Wifo – Danmarks største forhandler inden for truck udstyr

Når det kommer til det hollandske mærke Wifo forhandler vi alt hvad de har at tilbyde. Vi har det fulde sortiment af truck udstyr. For at få flere oplysninger om vores tilbehør fra Wifo skal du kontakte os.

​Udover Wifo produkter har vi også mange andre varer på lageret. Ved at handle hos os kan vi derfor hurtigt sørge for at du får dine varer. Opstår der en nødsituation er vi, som tidligere skrevet, meget fleksible og du skal være velkommen til at kontakte os.

​Vi kan håndtere alle ordrestørrelser, hvilket gør at du kan benytte os selvom du er en etableret virksomhed med et stort behov, eller en ny virksomhed med et lille behov.

​Kontakt os på telefon (+45) 96 93 00 99 eller e-mail info@truckparts.dk, hvis du har spørgsmål om truck udstyr eller andet.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 96 93 00 99 eller send en mail til info@truckparts.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 96 93 00 99
info@truckparts.dk